Τι σκουλαρίκια ταιριάζουν στο σχήμα προσώπου σου

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ

Η ομορφιά στα κοσμήματα είναι ότι δεν ακούν σε κανόνες! Ωστόσο, αν θέλετε να αναδείξετε και να κολακεύσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, επιλέξτε σκουλαρίκια που ταιριάζουν και συμπληρώνουν το σχήμα του προσώπου σας. Τα σκουλαρίκια είναι ευέλικτα, κομψά και ο τέλειος τρόπος για να αναδείξετε το μοναδικό σχήμα του προσώπου σας. Για να βρείτε τα σκουλαρίκια που σας ταιριάζουν καλύτερα – και αυτά που πρέπει να αποφύγετε – βρείτε τις καλύτερες προτάσεις μας για όσους έχουν στρογγυλά, τετράγωνα, οβάλ, διαμάντια και σχήματα καρδιών.

 

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Εάν το πρόσωπό σας είναι κυκλικό, έχετε στρογγυλό τύπο προσώπου. Ένα στρογγυλό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από φαρδιά ζυγωματικά και παρόμοιο πλάτος που φτάνει μέχρι το πηγούνι. Για στρογγυλό πρόσωπο, επιλέξτε σκουλαρίκια που επιμηκύνουν το πρόσωπό σας αντί να το φαρδύνουν. Τα σκουλαρίκια σταγόνα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο, μακρύτερο και αναδεικνύουν τη στρογγυλή σιλουέτα. Για να τονίσετε τη στρογγυλή δομή του προσώπου σας, τα μακριά, λεπτά σκουλαρίκια προσφέρουν εξαιρετική ισορροπία και συμμετρία, και συγκεκριμένα τα σκουλαρίκια με φούντα. Οι φούντες προσφέρουν υφή και δίνουν την ψευδαίσθηση του επιπλέον μήκους στο πρόσωπο. Θα συνιστούσαμε να αποφύγετε τα στρογγυλά σκουλαρίκια που έχουν ογκώδης κύκλους ή δίσκους, καθώς αυτό θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο στρογγυλό.

Τι ταιριάζει:

  1. Σκουλαρίκια σταγόνα
  2. Μακριά και λεπτά σκουλαρίκια

Τι να αποφύγετε:

  1. Στρογγυλά σκουλαρίκια
  2. Σκουλαρίκια με ογκώδης δίσκους

 

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες και παρόμοιο πλάτος μετώπου και γνάθου. Ένα τετράγωνο πρόσωπο είναι αιχμηρό και καθορισμένο, επομένως ένα καλό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να βοηθήσει να μαλακώσουν τα σκληρά άκρα και ειδικότερα τη γραμμή του σαγονιού. Με το τετράγωνο πρόσωπο, όλα είναι θέμα ισορροπίας, γι' αυτό επιλέξτε μεσαίου μεγέθους, στρογγυλά ή οβάλ σκουλαρίκια. Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν τετράγωνα πρόσωπα για να απαλύνουν τα γωνιακά χαρακτηριστικά σας. Οι κρίκοι διατίθενται σε πολλά χρώματα, μεγέθη και στυλ, ώστε να μπορείτε πραγματικά να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας. Μείνετε μακριά από τετράγωνα σχήματα, καθώς αυτό θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πολύ αιχμηρό. Κατά κανόνα, η καλύτερη συμβουλή είναι να αποφύγετε τα σκουλαρίκια που έχουν το ίδιο σχήμα με το πρόσωπό σας. Αυτό τείνει να δίνει υπερβολική έμφαση στο σχήμα του προσώπου σας – κάτι που δεν είναι κακό!

Τι ταιριάζει:

  1. Σκουλαρίκια κρίκοι

Τι να αποφύγετε:

    1. Σκουλαρίκια με έντονο ορθογώνιο σχήμα

ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ένα οβάλ πρόσωπο είναι μακρύτερο, με φαρδιά ζυγωματικά και απαλό σαγόνι - σκεφτείτε την Bella Hadid, την Beyonce και την Jessica Alba. Εάν έχετε πρόσωπο σε σχήμα οβάλ, είστε τυχεροί! Το οβάλ είναι το πιο εύκολο σχήμα προσώπου για ντύσιμο πάνω ή κάτω. Σχεδόν κάθε σχέδιο σκουλαρικιού είναι συμβατό με τον τύπο του προσώπου σας και θα κολακεύει τα ζυγωματικά και το μήκος του προσώπου σας. Είναι καλύτερα να αποφύγετε τα σκουλαρίκια με μεγάλη πτώση, καθώς αυτό μπορεί να τεντώσει υπερβολικά το πρόσωπό σας. Θα συνιστούσαμε καρφιά, κρίκους, μικρές σταγόνες ή κρεμαστά για να τονίσετε πραγματικά το όμορφο οβάλ σχήμα σας.

 

Τι ταιριάζει:

      1. Κυριολεκτικά όλα σχεδόν

Τι να αποφύγετε:

      1. Πολύ μακρόστενα σκουλαρίκια

 

ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Ένα πρόσωπο σε σχήμα διαμάντι αποτελείται από ένα στενό μέτωπο και πηγούνι, με τα μάτια να είναι το ευρύτερο μέρος του προσώπου. Αυτό το σχήμα προσώπου έχει άφθονα πλάτη και γωνίες, επομένως η εξισορρόπηση αυτών των γωνιών επιτυγχάνεται καλύτερα με το να διατηρείτε τα σκουλαρίκια σας απλά. Επιλέξτε ένα κλασικό ζευγάρι σκουλαρίκια με καρφιά για να αναδείξετε τα δυνατά σας χαρακτηριστικά. Τα μικρά καρφιά είναι υπέροχες πινελιές και κάτι που πρέπει να υπάρχει στη συλλογή κοσμημάτων οποιουδήποτε. Επιλέξτε καρφιά που βρίσκονται κοντά στο αυτί για να προσθέσετε μια τελευταία πινελιά σε ένα τετράγωνο πρόσωπο.

 

Τι ταιριάζει:

      1. Σκουλαρίκια καρφιά

Τι να αποφύγετε:

      1. Έντονα ογκώδη σκουλαρίκια

 

ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

Τέλος, το σχήμα της καρδιάς αποτελείται από μέτωπο που είναι πιο φαρδύ από τα μάγουλα με το κάτω μισό να στενεύει στο σαγόνι, δημιουργώντας μια καρδιά. Τα ζυγωματικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε αυτό το σχήμα και πρέπει να αναδεικνύονται με την επιλογή του σκουλαρικιού σας. Για να ισορροπήσετε το αιχμηρό πηγούνι, επιλέξτε σκουλαρίκια που είναι πιο φαρδιά στο κάτω μέρος για να κολακεύουν τα χαρακτηριστικά σας. Τα σκουλαρίκια δάκρυ ή πολυέλαιος είναι η καλύτερη επιλογή, γι' αυτό επικεντρωθείτε σε ζευγάρια που είναι λεπτά στο επάνω μέρος, κωνικά προς τα κάτω και φαρδιά στο κάτω μέρος. Αυτό γεμίζει το κάτω μέρος του προσώπου και εξισορροπεί τη στρογγυλή κορυφή του.

 

Τι ταιριάζει:

    1. Σκουλαρίκια φαρδιά στο κάτω μέρος
    2. Σκουλαρίκια δάκρυ

 

Διαλέξτε σκουλαρίκια που σας ταιριάζουν από τη συλλογή μας εδώ!


Αφήστε ένα σχόλιο

Tα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.


Βρειτε σκουλαρικια εδω